VIDEO Autoturismul unui patron din Craiova, vandalizat de mai mulți indivizi.Polițiștii nu au reușit să îi identifice pe făptași

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Culeanu, susține că înoaptea de 1 mai spre 2 mai, ușa restaurtantului Pane Vino, a fost blocată cu un lemn intenționat, iar trei bărbați i-au vandalizat un autoturism, care îi aparține.

Patronul restaurantului  a depus plângere la poliție, dar deocamdată nimeni nu a făcut nimic. Emil Culeanu susține că se teme pentru viața lui „Au aruncat cu borduri în geamuri, cu bâte,au distrus mașina în proporție de 80%, după care au plecat. Am depus plângere la poliție, însă nimeni nu a reușit să identifice pe făptași. Ba mai mult, oamenii legii mi-au spus că ei nu sunt de la NASA sa decodeze toate imaginile pe care le-am pus la dispoziție“, a spus patronul localului.

VEZI AICI VIDEO


Pe imaginile suprinse de camere se vede clar chipul bărbatului care blochează cu un lemn ușa localului.

Indivizii nu se opresc aici, iar patru zile mai târziu distrug toate ștergătoarele de la autoturismele patronului parcate pe strada Spaniei. Nici de această dată oamenii legii nu îi pot depista pe făptași, deși pe imaginile surprinse de camerele video se vede din nou clar chipul unuia dintre aceștia.

VEZI AICI VIDEO CU BĂRBATUL CARE DISTRUGE ȘTERGĂTOARELE MAȘINII



Oamenii legii susțin că au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat „S-a întocmit dosar penal pentru distruge. În continuare se fac cercetării pentru a-i identifica pe cei care au săvîrșit faptele“, a spus Adrian Căprartu, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.  

Stai pe craiova.adevarul.ro să vezi imagini cu mașina vandalizată

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite