Craiova: Urmărit internațional prins în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Urmărit internațional prins în Bănie
Craiova: Urmărit internațional prins în Bănie

Horaţiu Constantin Bocolea, de 37 de ani, din Craiova, pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, a fost depistat, ieri, în urma unei acţiuni a Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, în colaborare cu luptători din cadrul DPIR.

Craioveanul a fost cercetat în Spania, în perioada 2005 – 2008, pentru comiterea mai multor infracţiuni de fals de monedă, fals în înscrisuri şi asocierea în vederea comiterii de infracţiuni, iar la data de 15.07.2009, Biroul Central Naţional INTERPOL din Madrid a dispus urmărirea internaţională în vederea arestării şi predării către autorităţile spaniole.

În urma investigaţiilor întreprinse de poliţiştii craioveni, urmăritul internaţional a fost depistat la o adresă din Craiova, de unde a fost ridicat şi introdus în arestul IPJ Dolj.

Magistrații Curţii de Apel Craiova i-au confirmat în această dimineață mandatul european de arestare și au dispus arestarea preventivă a acestuia până la întocmirea formalităţilor de predare către autorităţile spaniole.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite