Craiova: Urmărire ca-n filme în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Urmărire ca-n filme în Bănie
Craiova: Urmărire ca-n filme în Bănie

Poliţiştii craioveni au descoperit în această noapte patru infractori care au sustras ţigări, dulciuri, cafea, produse cosmetice şi alte bunuri. Hoţii au plecat cu taxiul de la magazinul de unde au furat.

În această noapte, în jurul orei 03.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie, aflată în serviciul de patrulare s-a sesizat din oficiu despre faptul că uşa de acces a unui magazin, amplasat la parterul unui bloc din cartierul Lăpuş, este forţată şi deschisă, iar din interior lipsesc bunuri, autorii părăsind locul faptei cu un taxi.

Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului, iar pe strada Geniştilor i-au prins şi identificat pe făptuitori ca fiind D. R., de 16 ani, D.A., de 12 ani, Z. Lunca, 25 de ani, toţi din Craiova şi C. Tanţa, 30 de ani, din Segarcea. Aceştia aveau asupra lor mai multe plase din rafie în care au fost găsite pachete cu ţigări, dulciuri, pachete cu cafea, produse cosmetice şi conserve din carne, bunuri despre care s-a stabilit că fuseseră sustrase din magazinul respectiv“, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.500 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate în cauză, poliţiştii întocmind acte premergătoare începerii urmăriri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite