Unul dintre capii lumii interlop din Craiova a fost împuşcat mortal în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopul Caiac a decedat la scurt timp după ce a fost împuşcat
Interlopul Caiac a decedat la scurt timp după ce a fost împuşcat

Mihai Pîrvu zis şi „Caiac“ a fost doborât la pământ cu două focuri de armă în faţa blocului în care locuia. Interlopul a fost ucis pentru suma de 50.000 de euro. Incidentul a avut loc pe data de 25 august 2008 în Craiova.

Mihai Pîrvu a fost împuşcat pentru 50.000 de euro de către Marian Cătălin Mavriche. Criminalul pierduse suma respectivă la poker ş l-a acuzat pe Mihai Pârvu că a trişat. În replică, acesta a scos pumnaul şi l-a tăiat pe faţă. Mavriche a ripostat, scoţînd pistolul şi împuşcându-l pe Caiac în cap şi abdomen chiar în faţa blocului unde acesta locuia.

Ieşenii, campioni la împuşcături în club. Luna şi scandalul cu arme de foc

Mihai Pârvu, zis Caiac, a devenit cunoscut  după ce a interzis accesul ţiganilor în centrul Craiovei. Caiac făcea parte din lumea interlopă de la 15 ani.

Agresorul a fost condamnat

Cătălin Mavrichie, în vârstă de 33 de ani, bărbatul care l-a împuşcat pe unul dintre cei mai cunoscuţi capi ai lumii interlope din Craiova, este închis pentru omor calificat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. Ucigaşul lui Caiac a fost condamnat defintiv la 18 ani de închisoare.

Arma nu era deţinută legal

Gheorghe Bică, inspectorul şef al Poliţiei din Dolj din vremea aceea a declarat că nu a fost vorba de legitimă apărare în condiţiile în care arma nu era deţinută legal. Anchetatorii au găsit în faţa blocului unde a fost împuşcat Caiac două pistoale: dintr-unul lipseau patru cartuşe, iar celălalt era nefolosit.


Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite