GALERIE FOTO Unul din primii zece maeştri de Kung fu din lume, bodyguard-ul vedetelor de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Si Fu Randy Williams în mijlocul micilor sportivi ai Clubului WU QUAN-LI
Si Fu Randy Williams în mijlocul micilor sportivi ai Clubului WU QUAN-LI

Si Fu Randy Williams este oaspetele Clubului craiovean WU QUAN-LI (Forţa celor cinci pumni), reprezentantul pe România al maestrului şi Academiei de Luptă „Close Range Combat Academy“ (CRCA) Wing Chun fondată de acesta.

Maestrul Randy Williams a sosit la Craiova vineri seara, iar primul popas l-a făcut la Clubul WU QUAN-LI unde a primit salutul special al sportivilor.

„Ne-a întrebat continuu «Cine sunt eu să am parte de o primire atât de specială?» şi repeta că nu este o vedetă. Este un om foarte modest, cu mult bun-simţ, cu toate calităţile marilor oameni“, a povestit Si Fu Silviu Obeanu, directorul Clubului WU QUAN-LI din Craiova.

Fondator al „Close Range Combat Academy“ Wing Chun“, Randy Williams a crescut urmărindu-l îndeaproape pe Bruce Lee, locuind în vecinătatea Academiei de Arte Marţiale a acestuia. Ca şi Bruce Lee, care care a creat Jeet Kune Do, Randy Williams este are propriul sistem de luptă.

A primit învăţături de la Sifu George Yau, Sifu Fong Augustin (America) şi Sifu Ho Kam Ming (Hong Kong).
În biografia sa sunt menţionate colaborări cu Al Pacino, Andy Garcia şi Antonio Banderas. Randy Williams deţine o firmă de pază de corp căutată de celebrităţi. A fost bodyguard pentru Steven Seagal, Eric Clapton, Phil Collins şi U2.

Si Fu Randy Williams, la Clubul WU QUAN-LI din Craiova

Click pe poze pentru galerie foto

A apărut pe coperţile celor mai renumite reviste de arte marţiale, a scris numeroase cărţi de specialitate şi a înregistrat zeci de DVD-uri cu demonstranţii de  Wing Chun Gung Fu.

Academia sa este reprezentată în SUA, Italia, Chile, Australia, Austria, Anglia, Germania, Singapore, Africa de Sud, Spania şi Suedia, unde maestrul susţine seminarii.

„Este foarte importantă pentru club prezenţa maestrului Randy Williams din mai multe motive. Pe lângă faptul că luăm contact cu o personalitate apreciată în întreaga lume, seminariile susţinute cu sportivii noştri ridică nivelul valoric, ne propune alte ţeluri şi viziuni în pregătirea pentru dezvoltarea abilităţilor de luptător“, a precizat Silviu Obeanu.

Si Fu Randy Williams a susţinut seminarii la Clubul WU QUAN-LI în acest weekend şi va continua luni şi marţi, când va face şi o examinare de grad pentru centurile albastră şi galbenă.

Persoanele dormice să-l întâlnească îl găsesc astăzi, până la ora 17.00, la Clubul WU QUAN-LI, strada Ana Ipătescu, nr. 107, etajul I (clădirea fostei Fabrici Arta Populară).

Clubul WU QUAN-LI din Craiova, unde se antrenează în prezent 25 de sportivi de performanţă, are în palmares peste 140 de medalii. Tehnicienii clubului, alături de Silviu Obeanu, sunt Florin Toncea şi Nicolae Cilibiu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite