Craiova: Tunarul, omagiat de conducerea Universităţii şi de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Tunarul, omagiat de conducerea Universităţii şi de suporteri
Craiova: Tunarul, omagiat de conducerea Universităţii şi de suporteri

Purtătorul de cuvânt al Universităţii Craiova, Vicenţiu Neagoe, şi vicepreşedintele Lucian Mitu au depus astăzi, la ora 13.00, la cimitirul Ungureni, o coroană de flori din partea clubului la mormântul tunarului din Bănie, Ion Oblemenco.

„Am venit să comemorăm un mare simbol al Craiovei. Nu ştiu dacă Universitatea Craiova a avut vreodată un asemenea un om cu un caracter deosebit şi o valoare nemăsurată. Este un moment unic pe care îl trăiesc în fiecare an când vin aici. Mi-aş dori ca unul dintre jucători să îi calce pe urme lui Nelu Oblemenco. Nu l-am prins jucând, însă am făcut rost de toate meciurile memorabile cu el în prim plan“, a declarat Lucian Mitu.

Următorul titlu naţional va fi dedicat lui Ion Oblemenco

Vicenţiu Neagoe a fost în asentimentul lui Dumitru Marcu. Acesta din urmă a spus pentru Adevărul de Seară că Ion Oblemenco nu merita să plece de la club. „Mă gândesc la faptul că Ion Oblemenco nu merita să moară departe de ţară. Păcat că oamenii care conduceau atunci clubul nu au făcut tot posibilul să îl păstreze în staff-ul administrativ sau tehnic. Regretele sunt tardive acum. Important este ca jucătorii să reînnoade victoriile şi să câştigăm un nou titlu pe care îi vom dedica tunarului“, a declarat astăzi Vicenţiu Neagoe. Dimineaţa, în jurul orei 10.00, suporterii au adusşi un  un omagiu legendei Ştiinţei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite