Craiova: „Satelitul“ Universităţii ar putea întâlni campioana Argeşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Fotbal a anunţat astăzi care vor fi meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. „U“ II sau Avântul Bârca vor juca într-o localitate din Olt cu deţinătoarea titlului din judeţul Argeş. Partida se va desfăşura pe 17 iunie, de la ora 17.30.

Sunt şanse foarte mari ca Slatina să găzduiască meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a dintre campioanele judeţelor Dolj şi Argeş. În Dolj, Primăvara are trei puncte avans faţă de Bârca şi mai este o etapă de disputat. În ultimul joc, Universitatea II va evolua pe terenul echipei Avântul Bârca şi îşi permite chiar să piardă la un gol diferenţă.

În Argeş, AS Albota este lideră cu patru puncte avans faţă de AS Başcov. În judeţul lui Nicolae Dobrin mai sunt trei etape până la finalul campionatului. „Argeşul are un fotbal destul de ridicat din punct de vedere valoric şi vom avea mari probleme pentru a juca în Liga a III-a“, a declarat vicepreşedintele AJF Dolj, Sorin Pătraşcu. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj se va ocupa de organizarea meciului dintre campioanele judeţelor Mehedinţi şi Gorj.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite