Craiova: Fotbaliştii Universităţii au revenit acasă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Fotbaliştii Universităţii au revenit acasă (GALERIE FOTO)
Craiova: Fotbaliştii Universităţii au revenit acasă (GALERIE FOTO)

Ştiinţa a ajuns aseară în Bănie, cei mai mulţi dintre jucătorilor fiind însă lăsaţi aproape de locuinţele lor.

Doar Mitchell, Merlier, Bran şi Jackie Nicolae au ajuns la cantonament. Australianul Josh Mitchell a avut ghinionul să găsească o roată de la maşină dezumflată. Când a văzut, Mitchell a exclamat în glumă: „Probabil a fost mâna dinamoviştilor“.
În continuare, Josh a declarat: „Îmi pare rău că nu pot să joc în meciul cu Dinamo. M-am pregătit bine în acest cantonament chiar dacă nu am evoluat în amicale. Sper să revin pe teren din etapa a treia. Cum am bătut-o pe Dinamo fără mine în returul campionatului trecut, aşa putem câştiga şi acum. Despre Daniel Mogoşanu pot spune că a venit şi cu nişte lucruri noi, faţă de cum eram obisnuiţi“.

„A fost un cantonament foarte bun“

Şeful delegaţiei oltene s-a declarat mulţumit de stagiul de pregătire din Austria. „A fost un cantonament foarte bun. Am muncit din greu pentru aceste rezultate şi sper să se vadă în partidele oficiale. Toată lumea a depus un efort excepţional şi vom lupta cu toate puterile pentru a avea rezultate bune“, a declarat Dan Stălinescu, directorul executiv al clubului. 

Tânărul Jackie Nicolae s-a arătat surprins că a fost cooptat în lotul primei echipe şi a recunoscut că s-a înţeles cel mai bine cu căpitanul echipei. „Am fost ajutat foarte mult de Dorel Stoica. M-am înţeles foarte bine cu el în teren. M-a bucurat convocarea la echipa mare şi nu mă aşteptam să joc în atâtea meciuri“, a spus Nicolae la revenirea în ţară.

Fotbaliştii Universităţii Craiova vor avea liber până miercuri după-amiaza, când vor efectua primul antrenament de la revenirea în Bănie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite