Universitatea şi-a prelungit săptămâna patimilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru a obţine rezultate, alb-albaştrii au nevoie de stabilitate
Pentru a obţine rezultate, alb-albaştrii au nevoie de stabilitate

Ştiinţa a ratat şansa de a face Paştele pe locul zece, după eşecul cu FC Timişoara (1-2). Patimile oltenilor continuă, însă ei pot termina săptămâna pe o poziţie lipsită de griji.

Alb-albaştrii joacă mâine, de la ora 16.00, pe terenul ultimei clasate Unirea Alba Iulia, iar sâmbătă, la Severin, cu Astra, partide care pot aduce liniştea în tabăra Craiovei în cazul unor victorii.

Trupa lui Mark Wotte a impresionat în meciul din Ajunul Paştelui cu FC Timişoara, însă a punctat doar la impresia artistică, pentru că punctele au intrat în contul bănăţenilor, în minutele de prelungire. Nemeritat după concluziile venite din ambele tabere, dar laudele la adresa jocului Ştiinţei nu ţin de foame, iar alb-albaştrii sunt încă în mare foame de puncte.

După ce au ratat şansa unui călduţ loc zece, Wotte şi puştii săi se află acum în faţa a două partide care le pot aduce liniştea sau îi pot arunca din nou la retrogradare. În doar patru zile, Universitatea se bate cu două echipe care luptă din greu pentru menţinerea în Liga I.

Mâine, oltenii joacă la Alba Iulia, codaşa clasamentului, şi pot pecetlui soarta ardelenilor în cazul unui succes. Succes care devine obligatoriu pentru Prepeliţă şi compania şi care, cumulat cu un altul sâmbătă, la Turnu Severin, contra Astrei Ploieşti, ar putea duce Craiova pe un loc mai liniştit.

Cu un asemenea joc, cum a fost cel cu Timişoara, nu-mi fac nicio problemă că vom retrograda“, susţine cu tărie patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite