Oltenii, la mare căutare. Universitatea a dat şase jucători la loturile naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi n-a acumulat decât un punct în primele trei etape ale Ligii I, Universitatea Craiova dă şase jucători loturilor naţionale.

Fundaşul dreapta Ovidiu Dănănae a fost convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu la naţionala mare, în vederea ultimului test dinaintea startului tricolorilor în preliminariile Euro 2012, cel de diseară (21.15-TVR1), cu Turcia, la Istanbul.

Acest meci este foarte important pentru noi. Sper că vom începe cu dreptul şi vom obţine un rezultat pozitiv. Ştiu că turcii iubesc fotbalul şi probabil că stadionul va fi plin de suporteri. Va fi foarte greu pentru noi. Franţa este numărul 1 în grupa noastră. Însă avem speranţe că totul va merge bine şi vom trece de preliminarii“, a spus Dănănae.

Restul de cinci olteni întregesc lotul naţionalei de tineret pentru întâlnirea cu reprezentativa similara a Republicii Moldova contând pentru preliminariile Euro Under 21 din 2011. Silviu Lung, Valerică Găman, Ştefan Bărboianu, Cosmin Gângioveanu şi Mihai Costea au fost convocaţi de Emil Săndoi pentru meciul pe care tricolorii mici îl vor juca astăzi, la Chişinău.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite