Craiova: Universitatea, la primul eşec (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Universitatea, la primul eşec (GALERIE FOTO)
Craiova: Universitatea, la primul eşec (GALERIE FOTO)

Englezii din liga a treia de la Swindon Town s-au impus cu 1-0, rezultat stabilit încă de la pauză, după reuşita fundaşului Lecsinel Jean-Francois, din minutul 15. Acesta a marcat cu capul, din careu, în urma unui corner.

Universitatea Craiova a suferit astfel prima înfrângere din stagiul de pregătire din Austria, după ce în precedentele trei amicale înregistrase două victorii şi o remiză.

Menajat meciul trecut, Wobay a fost titular, fiind folosit, în premieră la Craiova, ca fundaş stânga, post pe care leonezul evoluează la echipa naţională. După golul marcat de englezi, Dina a fost aproape de egalare, dar şutul său a fost respins în corner de portarul Phil Smith. Până la pauză, Ştiinţa a mai avut alte patru ocazii de gol, prin M. Costea, Dănănae şi Dina, însă goalkeeperul englezilor s-a dovedit imbatabil.
Antrenorii Ungureanu şi Mogoşanu au început meciul în formula: S. Lung - Dănănae, V. Găman, R. Barbu, Wobay - Prepeliţă, Nicolae, Dilevski, M. Costea - Dina, Baird.

La pauză, Wobay a fost înlocuit cu Bărboianu. Pe parcurs au mai intrat Dorel Stoica, în locul lui Dilevski, şi Vali Badea, în locul lui Baird. Mitchell, Buşu (uşor accidentaţi), Rose, Şoavă şi Florin Costea au fost menajaţi. În această parte secundă, Universitatea a mai avut două şanse de gol, prin Baird şi Dina, ultimul marcând în minutul 75, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Stălinescu a dat vina pe portarul englez

Şeful delegaţiei oltene, Dan Stălinescu, a explicat eşecul Universităţii. „Am jucat bine, dar am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Am avut foarte multe ocazii, dar ei au avut un portar foarte bun, care a închis poarta la fiecare acţiune a noastră. A venit golul lui Mihai Dina pe final, dar a fost la limita ofsaidului şi a fost anulat. În rest, ei au mai avut o ocazie în afară de cea în care au înscris, dar Lung a fost la datorie şi a blocat foarte bine. Florin Costea nu are nimic, însă este menajat, pentru că avem încă un meci amical în compania formaţiei VfL Wolfsburg II, care este echipa a doua a campioanei Germaniei”, a spus Stălinescu pentru site-ul oficial al clubului.

Partida cu nemţii este programată diseară, de la ora 19.00, iar desfăşurarea ei o puteţi urmări pe craiova.adevarul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite