Craiova: Universitatea este pregătită pentru campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Universitatea este pregătită pentru campionat
Craiova: Universitatea este pregătită pentru campionat

După remiza cu Lazio Roma, 1-1, directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu, care a însoţit echipa în stagiul de pregătire, este de părere că Florin Costea şi compania sunt gata să înceapă noul sezon. 

Vezi comentariul meciului dintre Universitatea Craiova şi Lazio Roma

Fotbaliştii Universităţii Craiova au fost felicitaţi după meciul cu Lazio de selecţionerii Răzvan Lucescu şi Emil Săndoi, prezenţi în tribune, chiar şi Rob Baan, directorul tehnic al naţionalei Australiei, declarându-se încântat de evoluţia alb-albaştrilor.

Dan Stălinescu, directorul executiv al clubului, a tras astăzi primele concluzii. „Mai avem de pus la punct detaliile finale ca să mergem apoi brici în campionat. Rezultatul este bun pentru mentalitatea jucătorilor, pentru că le dă încredere şi le arată că sunt pe drumul cel bun. Este sfârşitul perioadei de pregătire şi şapte-opt fotbalişti trebuie să fie deja obişnuiţi să joace 90 de minute. Forma sportivă maximă se va atinge însă după etapele trei-patru, până atunci vor juca din ambiţie. Oricum, concluzia este că suntem pregătiţi pentru campionat“, a declarat Stălinescu.

Baird, doar o contuzie

Intrat la pauză, Michael Baird a părăsit terenul în minutul 83, accidentat. „S-a lovit la picior într-o bordură. La stadion îl durea, dar azi-dimineaţă mergea destul de bine şi se pare că are doar o contuzie“, a explicat Stălinescu.
Acesta a vorbit şi despre partida cu Lazio Roma: „A fost un meci care a arătat nivelul la care suntem. Nu ne-a interesat adversarul sau rezultatul, ci să ne facem jocul nostru. Cum am procedat în toate partidele de verificare. Nici Lazio nu a fost la forma maximă, ci abia la începutul pregătirii. Noi am acuzat însă şi o stare de oboseală spre finalul partidei, după antrenamentul de dimineaţa şi drumul până în Italia“.

Diseară, duel cu Gr. Furth
 
Ultimul amical al Ştiinţei din acest stagiu este programat astăzi, de la ora 18.00, în Austria, cu echipa germană de ligă secundă Gr. Furth. „Nu este un meci uşor. Din ce ştim noi, nemţii au fost la un pas de promovare, deci sunt o echipă bună“, a precizat Dan Stălinescu. Delegaţia alb-albastră va reveni mâine în ţară.

Rezultatele Ştiinţei din Austria

„U“ Craiova - Wacker Burghausen (Germania, liga a III-a) 2-2
„U“ Craiova - Zell am See (Austria, amatori) 9-1
„U“ Craiova - Notts County (Anglia, liga a IV-a) 3-2
„U“ Craiova - Swindon Town (Anglia, liga a III-a) 0-1
„U“ Craiova - VfL Wolfsburg II (Germania, liga a IV-a) 2-2
„U“ Craiova - Lazio Roma (Serie A) 1-1
Au mai rămas de disputat: „U“ Craiova - Gr. Furth, „U“ Craiova - Internaţional Curtea de Argeş.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite