Craiova: Craioveanu: „Va fi 2-1 pentru Universitatea, Trică va da două goluri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Craioveanu: „Va fi 2-1 pentru Universitatea, Trică va da două goluri“
Craiova: Craioveanu: „Va fi 2-1 pentru Universitatea, Trică va da două goluri“

Fostul golgheter al Ştiinţei, Gică Craioveanu, este de părere că alb-albaştrii se vor impune în derbiul de diseară cu Rapid, iar mijlocaşul Eugen Trică va fi omul meciului.

„Trebuie să le facem fanilor o bucurie contra giuleştenilor. Publicul trebuie să vadă că avem şanse la Europa, ca apoi să vină şi să încurajeze echipa“, a spus Craioveanu într-un interviu acordat site-ului craiovamaxima.ro.

Atacantul oltean şi-a adus aminte că marca destul de des în duelurile cu giuleştenii: „Înscriam destul de des împotriva Rapidului. Pe vremea mea, îi băteam mai mereu pe rapidişti la Craiova. Ieşeau întotdeauna meciuri frumoase, cu răsturnări de scor şi goluri multe“.

Craioveanu s-a încumetat să dea şi un pronostic pentru meciul de diseară: „Va fi 2-1 pentru Universitatea, Trică va da două goluri. «Astă-seară dau o piştă!», îmi zicea Viorel Moldovan când eram colegi la naţională şi presimţea că va marca. Aşa că-l rog şi eu pe Eugen: «Tricane, dă-le două pişte rapidiştilor pentru mine!». A, şi îi mai transmit să ia tricoul cu numărul 8, că la Craiova au fost numai celebri“.

Gică a vorbit şi despre o posibilă revenire a sa la Ştiinţa, dar ca antrenor. „În vară am discutat într-adevăr, dar n-am mai vorbit cu Adrian Mititelu în ultima vreme. Eu cred că are soluţii bune în ţară, Gane, Piţurcă, Săndoi. Eu aici, în Spania, sunt un Pele în radio şi televiziune. N-am nicio presiune, sunt în mijlocul familiei. Sigur, ar fi o onoare să antrenez Craiova. Voi vorbi cu Adi să văd care-i treaba, dar eu cred că el are în minte alte variante. Oricum, indiferent cine vine, Universtatea este peste toţi, clubul e mai presus de orice nume“, a spus Craioveanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite