Craiova: Universitatea a fost aşteptată de fani în inima Sibiului (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Universitatea a fost aşteptată de fani în inima Sibiului (galerie foto)
Craiova: Universitatea a fost aşteptată de fani în inima Sibiului (galerie foto)

Oltenii au fost aşteptaţi de mai mulţi suporteri din Sibiu, înainte de plecare acestora către Mediaş. Echipa de fotbal cea mai iubită în Oltenia a ales să stea o zi la Sibiu, înaintea meciului de vineri seară de la Mediaş, cu Gaz Metan. (GALERIE FOTO)

„Juveţii” lui Adrian Mititelu au dormit la Golden Tulip, iar joi dimineaţă, după ce au luat micul dejun, au plecat către Mediaş, acolo unde vor înopta la hotelul Binderbubi. Oltenii au renunţat să mai facă aseară un antrenament pe stadionul Municipal şi au declarat că au dormit foarte bine la Sibiu.

Fotbaliştii din Bănie au mărturisit la plecarea din Sibiu că merg să învingă pe Gaz Metan. La Mediaş ajunge şi Ştiinţa-mobilul, din care doritorii pot să îşi cumpere suveniruri şi echipament ca al jucătorilor craioveni. Înainte de plecarea spre Mediaş „juveţii” au avut parte şi de o surpriză. Mai mulţi sibieni, cu steaguri, fulare şi tricouri în culorile echipei craiovene, i-au aşteptat la uşa hoteului pentru a îi încuraja înaintea meciului de vineri.

Avem fan club aici. Mergem regulat la meciuri prin ţară. Am fost şi la meciul cu Dinamo de etapa trecută. Am mers vreo 40 de sibieni. Iubim Craiova şi ne bucurăm că echipa a dormit o noapte la Sibiu”, au mărturisit fanii, care au făcut fotografii cu jucătorii Craiovei, cel mai solicitat fiind Florin Şoavă.

Partida Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova va putea fi urmărită LIVETEXT pe adevarul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite