Craiova: Primăria iese din Fotbal Club Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Primăria iese din Fotbal Club Universitatea Craiova
Craiova: Primăria iese din Fotbal Club Universitatea Craiova

Consilierii locali votează joi retragerea Consiliului Local Craiova din societatea Fotbal Club U Craiova, deţinută de finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

Potrivit raportului întocmit de angajaţii Primăriei, motivele ieşirii din societate sunt legate de divizarea acesteia şi schimbarea obiectului de activitate la cele trei firme rezultate. Funcţionarii explică în documentul care stă la baza proiectului de hotărâre că municipalităţii craiovene nu-i convine să fie acţionară la societăţi care se ocupă de altceva decât de fotbal, respectiv de tranzacţii imobiliare.


În 2002, când Consiliul Local a hotărât să intre în SC Fotbal Club U Craiova, preţul plătit de municipalitate a fost de 400.000 lei pentru cele 40.000 de acţiuni pe care urma să le deţină CL. În urma divizării societăţii în alte trei firme, s-a diminuat şi capitalul social subscris. Deşi în raport se precizează faptul că CL Craiova are dreptul de a solicita cumpărarea acţiunilor deţinute, Primăria a decis să se retragă fără să solicite vreun leu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite