Craiova: Gîngioveanu refuză să se întoarcă la Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gîngioveanu refuză să se întoarcă la Universitatea
Craiova: Gîngioveanu refuză să se întoarcă la Universitatea

Cosmin Gîngioveanu a recunoscut că vrea să rămână la Vaslui până la terminarea împrumutului.

Mijlocaşul craiovean a declarat astăzi că în partida de sâmbătă va ţine cu moldovenii. „Sper ca cei doi patroni să se înţeleagă, pentru că eu vreau să rămân la Vaslui şi în retur. Joc pentru Vaslui, e normal să fiu suporterul lor sâmbătă, în meciul de la Craiova. Mă antrenez cot la cot cu echipa, sunt recuperat sută la sută. Nu cred însă că voi juca în Bănie. Sper să fiu în teren la meciul cu Mediaş. Sunt dator domnului Porumboiu şi vreau să-i demonstrez că nimic nu a făcut în mod gratuit pentru mine. Vreau să-l răsplătesc prin evoluţii bune“, a declarat Cosmin Gîngioveanu, potrivit craiovamaxima.ro.

Adrian Mititelu i-a răspuns tăios fotbalistului său. „Sunt foarte dezamăgit de această declaraţie a lui Gîngioveanu, e ultimul jucător al Universităţii care ar fi putut să declare aşa ceva. Să spui despre echipa care te-a format şi care te-a făcut cunoscut că îţi doreşti să piardă... fie el şi într-un meci cu echipa unde eşti împrumutat să joci. Totuşi, am speranţa că nu aşa gândeşte şi că în spatele acestor declaraţii stă maleficul său tată, care din ce în ce mai mult îşi pune amprenta negativ pe cariera lui Gîngio. Sunt ferm convins că, dacă eu nu aş fi insistat foarte mult pe lângă antrenori să-l bage în echipă, Gîngioveanu era decât un tânăr promiţător cu 15 - 20 de minute jucate în Liga I, ceva în genul lui Firţulescu, Ologu etc.“, a spus Mititelu (foto).

image



Deranjat de atitudinea jucătorului, Adrian Mititelu a precizat: „Îl anunţ pe această cale că se înşală şi că nu va primi transferul nici dacă se vor oferi foarte mulţi bani pe el. Eu sunt mai orgolios de o sută de ori decât el şi voi avea grijă ca această declaraţie într-un fel sau altul să fie plătită.“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite