Universitatea din Craiova, instituţie de categoria A la matematică şi de C la chimie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Educaţiei a împărţit în cinci categorii valorice programele oferite de universităţi: de la A- cel mai bun, la F- cel mai slab. Universitate din Craiova este considerată ca o instituţie din categoria A la matematică şi de C la chimie.

În categoria A sunt 20,19% de programe considerate de top din cele 1075. Categoria  B reuneşte 22,1% din totalul programelor de studiu, categoria C strânge aproape un sfert, în timp ce grupa D- 12,19%, iar E -  20,9%.

Instituţia de învăţământ superior din Bănie este încadrată de specialişti în clasa A atunci când vine vorba de matematică, dar în ceea ce priveşte disciplina chimie este considerată de clasa C. Şi atunci când vine vorba de Geografie, Universitatea din Craiova este încadrată tot în categoria C.

Mai bine se prezintă instituţia când vine vorba de disciplina ştiinţe ale mediului, pentru care a primit categoria B. la fel ca şi pentru Fizică.

Află AICI în ca categorie s-a încadrat Universitatea din Craiova atunci când vine vorba de celelalte materii. Tot aici poţi afla în ce categorie se află Universitatea de Medicină şi Farmacie din Bănie.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite