Craiova: Condescu vede Universitatea campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Condescu vede Universitatea campioană
Craiova: Condescu vede Universitatea campioană

Preşedintele formaţiei Pandurii Târgu-Jiu a declarat aseară că tot o echipă din provincie va lua titlul în sezonul viitor, iar Universitatea Craiova are şanse mari să realizeze acest lucru.

Marin Condescu se află, în continuare, în război cu Dinamo şi declară că nici în acest an titlul nu va ajunge în Bucureşti. „Campionatul îl ia oricine din provincie anul acesta, dar nu din Bucureşti. Şi Craiova are şanse mari, mai ales dacă se va împlini dorinţa mea, să bată în prima etapă pe Dinamo. Sunt anti-Bucureşti, iar dacă echipele din Bucureşti nu găsesc nici anul acesta reţeta succesului intră în faliment“, a declarat Condescu.

Marin Condescu a precizat că nu le va oferi dinamoviştilor niciun jucător în schimbul banilor pe care comisia spune că Pandurii îi are de dat: „Nu le dau nimic celor de la Dinamo! Nici dacă nu aş avea niciun ban nu le-aş da vreun jucător. Cred că totul nu este decât un spectacol de televiziune. O să ne judecăm în civil şi o să vedem atunci cine are dreptate, iar comisiile nu au cum să nu recunoască decizia unui tribunal. Dinamo nu o să vadă niciun ban de la Pandurii!“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite