Craiova: Universitatea răspunde în „cazul Bornescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Universitatea răspunde în „cazul Bornescu“
Craiova: Universitatea răspunde în „cazul Bornescu“

Clubul din Bănie a emis azi două comunicate de presă în care şi-a expus punctul de vedere în ceea ce-i priveşte pe jucătorii Mircea Bornescu şi Cosmin Gângioveanu.

În cazul primului, se specifică faptul că Bornescu va fi sancţionat pentru că nu s-a prezentat la pregătirile echipei. „FC Universitatea Craiova a luat act de faptul că jucătorul profesionist Mircea Bornescu, aflat sub contract cu clubul nostru, nu s-a prezentat la cel de-al doilea turneu de pregătire pe care echipa îl efectuează începând de astăzi în Austria. Prin acest gest, Bornescu a comis un grav act de indisciplină, absentând nemotivat de la reunirea lotului. În consecinţă, clubul va demara procedurile de sancţionare disciplinară, pe măsura actului de indisciplină săvârşit“, se arată în comunicat.

Cel de-al doilea comunicat se referă la declaraţiile date ieri de tatăl lui Cosmin Gângioveanu, referitor la situaţia fiului său, trimis pentru şase luni la echipa a doua. „FC Universitatea Craiova a luat la cunoştinţă declaraţiile tatălui fotbalistului Cosmin Gângioveanu, Dan Gângioveanu, făcute ieri în cadrul unei conferinţe de presă, pe care le consideră inutile şi anormale. Preocuparea noastră este exclusiv axată pe pregătirea noului sezon, în care ne punem mari speranţe. Interesele şi năzuinţele clubului sunt infinit mai importante decât cele ale unui jucător sau ale oricărui alt angajat din cadrul clubului“, se specifică în comunicat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite