Craiova: Balaci confirmă că Universitatea nu duce lipsă de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a făcut astăzi o analiză a ceea ce urmează pentru echipa fanion a Olteniei. El a spus că pe lista conducerii alb-albastre se află nu mai puţin de cinci antrenori pentru a prelua banca tehnică.

Ilie Balaci a declarat că Ştiinţa nu se confruntă cu problem financiare, iar în două săptămâni se va cunoaşte noul technician. „Avem o listă cu cinci antrenori, avem bani şi îl putem aduce pe oricare din ei. Noi ducem lipsă de altceva, în niciun caz de bani. Nu ne puteam gândi înainte de meciul cu Vasluiul ce tehnician aducem. Într-o săptămână sau două, o să decidem cine va fi noul antrenor“, a precizat Balaci.

Balaci a spus că Universitatea Craiova are în vizor să întrească echipa cu câţiva fotbalişti: „Cu siguranţă, Craiova nu va vinde jucători. Vrem să mai cumpărăm câţiva, să avem înlocuitori pe măsură. Am monitorizat nişte jucători din Liga I pe parcursul campionatului. Nu pot spune pe ce posturi joacă aceştia, pentru că am mai vorbit şi de Bourceanu, şi de unul, şi de altul, şi peste noapte le-a crescut preţul incredibil. Aşa că, deocamdată, ne mai abţinem şi nu ne mai dăm în spectacol. Ne-am dat în spectacol destul.“

În final, managerul oltenilor a apreciat că alb-albaştrii au avut ieri cel mai slab meci din acest campionat.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite