Craiova: Unde îşi petrec doljenii vacanţa- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele locale de azi scriu despre ofertele de la agenţiile de turism din Bănie dar şi despre banii pe care i-a primit Consiliul Judeţean pentru reabilitarea drumurilor din judeţ.

Vacanţă în Grecia cu 200 de euro este o ofertă despre care cotidianul Gazeta de Sud vă invită să citiţi în paginile sale. Chiar dacă situaţia economică actuală le-a influenţat traiul de zi cu zi, doljenii nu renunţă la concedii, mai ales că agenţiile primesc oferte speciale noi. Cele mai tentante destinaţii de vacanţă sunt Turcia, Grecia şi Bulgaria. România atrage turiştii în principal datorită tichetelor de vacanţă.

CJ şi-a luat bani de drum de la Guvern, titrează cotidianul Ediţie Specială. Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Dolj are de gestionat un supliment de peste 13,5 milioane de lei faţă de bugetul iniţial al instituţiei, fondurile urmând să fie porţionate odată cu rectificarea supusă votului în şedinţa de mâine. De fapt, grosul sumei a fost primit de la Guvern cu destinaţie precisă – reabilitarea uneia dintre şoselele care face legătura cu Mehedinţiul. Restul vor fi distribuite către o serie întreagă de obiective, precum reabilitarea clădirii în care va fi mutate Şcoala Populară de Artă şi Meserii “Cornetti”, cofinanţarea unor proiecte cu finanţare externă ori achitarea unor rate aferente creditului intern contractat de CJ.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite