Un tânăr a fost înjunghiat la o petrecere în aer liber la Palilula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul este acuzat  acum de tentativă de omor
Agresorul este acuzat acum de tentativă de omor

Nicolae Gogâldean, în vîrstă de 28 de ani, a fost înjunghiat la o petrecere, în comuna Bucovăţ. Victima era prezentă la petrecere în aer liber  cu mai mulţi prieteni, iar când se distra cel mai bine a primit un cuţit în zona inghinală de la un bărbat.  

Agresorul, după ce consumat alcool i s-a pus „pata“ pe un tânăr. A scos un cuţit şi s-a dus direct către victimă şi a înjunghiat-o în zona inghinală. Nicolae Gogâldean, în vîrstă de 28 de ani, a ajuns la spital , iar autorula  fost reţinut. Astăzi Tribunalul Dolj, a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Bogdan Cosmulescu. Este acuzat de tentativă de omor.

A împuşcat o persoană în trafic

Bogdan Cosmulescu, a împuşcat în trafic o persoană cu care a avut o altercaţie pe data de 1 august 2010. S-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Conflictul a pornit de la o banală greşeală în trafic: Florin Stania , aflându-se la volanul unui autoturism marca Dacia 1300, nu i-a acordat prioritate de trecere lui Bogdan Cosmulescu , aflat la volanul unui maşini marca Dacia 1310 în gigatoriul de la intresecţia străzii Mărăşeşti cu strada Horia. Agresorul l-a urmărit până pe strada Nanterre unde a avut loc o altercaţie. Unul dintre tineri i-a aplicat o lovitură de pumn în zona feţei celuilalt tânăr iar acesta l-a împuşcat în zona abdomenului cu o armă neletală de la distanţa de aproximativ un metru.

Bogdan Cosmulescu a fost condamnat defintiv de Căurtea de Apel din Craiova, pe data de 22 noiembrie 2011 la patru luni de închisoare cu suspendare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite