Un tânăr a condus nebuneşte spre moarte. A ieşit cu maşina de pe carosabil şi s-a răsturnat de cinci ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat
Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat

Eduard Trăilă, în vîrstă de 19 ani, din comuna doljeană Calopăr, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei  la condiţiile de drum s-a răsturnat cu maşina în dreptul localităţii Bucovăţ. În urma imapctului şoferul a decedat, iar cinci persoane au ajuns la spital.

Martorii au declarat că şoferul conducea cu viteză „Am văzut maşina răsturnată aici pe marginea drumului. Şoferul avea viteză, se vede clar după urme. A mai şi plouat şi neavând experienţă a ieşit după carosabil“, a spus un martor.

sofer 2

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa şoferului. Alte cinci persoane care se aflau în autoturism au ajuns la spital, iar starea lor este stabilă. Un copil de 11 luni şi o o fetiţă de 13 ani au suferit leziuni în zona capului „Accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezi la condiţiile de drum. Autoturismul a derapat şi a ieşit în afara carosabilului. Din nefericire şoferul a decedat“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Eduar Trăilă conducea un autoturism marca Mercedes cu numere de Bulgaria. Şoferul avea permis de doar câteva luni.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite