Un şofer fără permis şi-a băgat prietenii în spital după ce a intrat cu maşina într-un pom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul, în vârstă de 19 ani, din comuna doljeană Terpeziţa, s-a urcat la volanul maşinii deşi nu poseda permis de conducere. Din cauza vitezei şi a neîndemânării, a părăsit carosabilul şi a intrat direct într-un pom de pe marginea drumului.

Doi pasageri din autoturism, în vârstă de 17 ani şi 22 ani, au ajuns aseară la spital cu leziuni grave la cap şi au fost supuşi mai multor investigaţii medicale. Tânărul de 19 ani, care a condus fără permis, le-a poliţiştilor că a mai mers cu maşina şi cu alte ocazii „I-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere“,a spus Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Martorii au declarat că tânărul de 19 ani conducea nebuneşte „Cred că avea peste 100 km/h. A trecut pe lângă mine, iar la câteva minute l-am văzut pe marginea drumului cu maşina înfiptă în pom. Nu este posibil aşa ceva. Nu mai eşti în siguranţă pe străzile din România. Dacă omora pe cineva nevinovat ? “, a spus un localnic. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite