Un milion de automobile Ford Fiesta vândute în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cifra a fost atinsă în doar 28 de luni de la scoaterea la vânzare a autoturismului în showroom-urile dealerilor Ford.

Vânzările europene ale noului Ford Fiesta au atins un milion de unităţi luna trecută. Această cifră a fost atinsă la doar 28 de luni de la scoaterea la vânzare a acestui autoturism Ford de clasă mică – modelul Ford cu cele mai mari vânzări – la dealerii Ford din toată Europa, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Ford.

Disponibil în versiuni hatchback cu trei şi cinci uşi şi mai multe grupuri motopropulsoare cu consum redus de combustibil, a urcat rapid în topurile de vânzări şi a devenit a doua cea mai bine vândută maşină în Europa la începutul anului 2009, poziţie pe care a menţinut-o până în prezent.

„Doresc să mulţumesc clienţilor noştri din toată Europa pentru că au contribuit la succesul extraordinar al modelului Ford Fiesta”, a declarat Stephen Odell, Preşedinte şi CEO, Ford Europa.

Ford Fiesta este produs în Europa, la fabricile de asamblare Ford de ultimă generaţie din Köln, Germania, şi Valencia, Spania. Este cel mai de succes autoturism de clasă mică fabricat în Europa şi vândut în Europa din toate timpurile, cu vânzări cumulative de 14 milioane de unităţi, întrucât a fost lansat în 1976.

Potrivit Ford, modelul atrage cumpărători tineri, cu venituri mai ridicate, care aleg nivele ridicate de echipare, cu mai multe facilităţi şi opţiuni.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite