Un inginer susţine că a fost amendat în autobuz în mod abuziv: "Unde să compostez biletul, dacă aparatele erau blocate?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un craiovean a depus astăzi contestaţie pentru amenda pe care a primit-o în autobuz săptămâna trecută. Bărbatul a fost taxat cu 100 de lei pentru că nu avea biletul compostat deşi, spune acesta, aparatele nu funcţionau.

Mirel Andronic, de 43 de ani, inginer, a depus în această dimineaţă contestaţie la Judecătoria Craiova, după ce agenţii i-au dat săptămâna trecută o amendă de 100 de lei.

A depus contestaţie la Judecătorie

Bărbatul a fost taxat pentru că nu avea biletul compostat deşi, susţine acesta, aparatele erau blocate. "M-am urcat în 2R de la Spitalul Nr. 1 şi, la curbură, şoferul a oprit autobuzul pentru control. M-au găsit cu biletul necompostat. Le-am arătat oamenilor că nu am cum să compostez, că aparatele sunt defecte. Degeaba, tot m-au dat jos", povesteşte inginerul, care spune că a primit o amendă de 100 de lei. "E prima dată când mi se întâmplă asta, pur şi simplu nu-mi vine să cred! Nu se poate aşa ceva! Venii de dimineaţă la Judecătorie să depun contestaţie. Eu niciodată nu am călătorit fără bilet", a adaugat bărbatul.

"Compostoarele nu sunt defecte"

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport în Comun pun toată situaţie pe seama unei greşeli. "Nu are cum să fie amendat fără motiv. Noi în fiecare zi verificăm compostoarele şi nu sunt defecte. Acest domn să vină mâine la Regie, situaţia se rezolvă", a spus inginer Nicolae Drinceanu, director de exploatare RAT Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite