Un bărbat din Dolj şi-a bătut mama cu bestialitate, iar martoră la toată scena a fost bunica agresorului. Victima a decedat la spital din cauza loviturilor primite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Ţuicu, din comuna doljeană Giurgiţa, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat în luna decembrie a anului anul trecut pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. Bărbatul a băut bine la cârciuma din localitate, iar în momentul în care a ajuns acasă şi-a luat mama la bătaie.

Criminalul a povestit la audieri că s-a supărat pe cea care i-a dat viaţă că a achitat o datorie de 30 de lei din banii pe care el îi primise de la bunica lui. Şi-a îmbrâncit mama, iar aceasta a căzut şi s-a lovit cu capul de un dulap, însă nu a fost de ajuns acest lucru. Agresorul a continuat să lovească victima cu pumnii şi cu picioarele până a lăsat-o într-o baltă de sânge.       

Florin Ţuicu a plecat de acasă atunci când şi-a dat seama ce a făcut. În momentul în care s-a reântors şi-a găsit mama în acelaşi loc în care o lăsase. A luat-o şi a dus-o în pat, unde a dormit şi el.

Bunica agresorului, cea care a fost martoră la toată scena a cerut ajutorul vecinilor în momentul în care a văzut că fiica ei este în stare gravă. Femeia a fost transportată imediat la spital, însă a decedat la începutul anului 2012. În momentul în care a fost internată victima prezenta politraumatism cranio-cerebral forte, hematom subdural de emisfer drept, echimoze toracice şi era în comă profundă.

Florin Ţuicu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite