„Mourinho” Stoica a înscenat sechestrarea unui minor ca să se răzbune pe paznicul care nu-l lasă la braconaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Stoica
Ştefan Stoica

Braconaj, poliţişti şi procurori suspectaţi de şpagă şi şpriţane băute la chermezele organizate de antrenor, dosare penale, focuri de armă şi o sechestrare înscenată a unui minor. În mare acesta este tabloul unui scandal feroce, în care protagonistul principal este un antrenor de fotbal de Liga I.

Pentru că a fost prins la braconaj de nenumărate ori şi i s-a întocmit dosar penal, fiind în acest moment urmărit penal, Ştefan Stoica, fotbalist de exceptie al Universitatii Craiova, în anii `90, a înscenat în faţa poliţiei răpirea unui minor de către paznicul care nu l-a mai lăsat să vâneze căprioare. Bătut anterior de prietenii antrenorului, paznicul a fost transformat însă în dosarele poliţiei din victimă în învinuit, din paznic de vânătoare în braconier, alegându-se zilele trecute şi cu o megapercheziţie la domiciliul său, în urma unei scrisori anonime.

Brusc, poliţia spune că s-a autosesizat, în condiţiile în care zeci de dosare zac prin birouri, şi a declanşat rapid o percheziţie la domiciliul paznicului care, conform anonimei, a trecut de la pândar la braconier. Mai mult, poliţia îi  întocmeşte paznicului, cu ajutorul antrenorului, un dosar de sechestrare de minori.


Rămâi pe adevărul.ro pentru a afla întreaga anchetă şi cum reuşeşte poliţia să întocmească dosare penale la recomandarea unor persoane care cred că pot încălca legea când vor pe fondurile de vânătoare. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite