Un an cu pete negre pentru Justiţia din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecător “numitor comun” pentru Gorbunov, Don Costel şi Cocoană, ucigaşul cu Ferrari
Judecător “numitor comun” pentru Gorbunov, Don Costel şi Cocoană, ucigaşul cu Ferrari

2009 a debutat şi s-a încheiat cu scandaluri de proporţii, vizaţi fiind procurori şi judecători de la instanţele din Bănie.

Pe tot parcursul anului, Justiţia din Craiova a fost cap de afiş în media naţională din cauza sentinţelor date în cazuri controversate precum „Gorbunov”, „Ucigaşul cu Ferrari”, „Don Costel” sau “Doamna Goga, doctoriţa şpăgară”.

În februarie s-a descoperit că Serghei Gorbunov, suspect principal în crima şi jaful de la Braşov, condamnat la 15 ani de puşcărie, a reuşit să convingă judecătorii craioveni să-l elibereze temporar, din penitenciarul de Maximă Siguranţă, pe motiv că suferă de glaucom.

Craiova a fost atunci punctul fierbinte al anchetelor, de la penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, de unde fusese lăsat să plece Gorbunov, până la Parchetul Judeţean şi Tribunalul Dolj.

Citeşte mâine detalii despre sentinţele date de judecători în cele mai controversate dosare pe craiova.adevarul.ro şi în

Stampila ADS

CITEŞTE ŞI: craiova.adevarul.roCraiova: EXCLUSIV Judecător “numitor comun” pentru Gorbunov, Don Costel şi Cocoană, ucigaşul cu Ferrari

EXCLUSIV Judecătorul vizat de DNA pentru eliberarea ucigaşului cu Ferrari ştie că e urmărit

Coincidenţă penală în dosarele Gorbunov, Don Costel şi Cocoană, ucigaşul cu Ferrari

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite