Craiova: Ultima zi de înscriere la probele de aptitudini pentru clasele cu profil pedagogic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care vor să înveţe la Colegiul Naţional “Ştefan Velovan”, în cele două clase de educatoare – învăţători, îşi mai pot depune fişele de înscriere şi anexele eliberate de şcoala de la care provin, doar astăzi, până la ora 16.00, la secretariatul liceului. 15 iunie este data limită şi pentru înscrierea la probele de verificare a cunoştinţelor la limbile moderne.

 Absolvenţii de gimnaziu au avut la dispoziţie patru zile pentru depunerea dosarului.De mâine dimineaţă, de la ora 9.00, ei vor susţine proba de aptitudini artistice. Aceasta constă în realizarea unei nature statice, cu două sau trei obiecte, pe o temă propusă de comisie. La ora 12.00, vor trece printr-un interviu, prin care se urmăresc dicţia şi capacitatea candidaţilor de a comunica. Mâine, la aceeaşi oră 9.00, este rândul probei de aptitudini muzicale, iar joi, al celor fizice. Rezultatele se vor afişa vineri.

Testaţi la limbi moderne

Tot astăzi se încheie perioada de înscrieri pentru probele de verificare a cunoştinţelor la limbile moderne, în vederea ocupării locurilor din unităţile şcolare care au clase în regim bilingv. Mâine, la 9.00, este programată engleza, pe 17, miercuri, franceza, iar joi se vor susţine testele la germană şi spaniolă.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite