Ucigaşul cu Ferrari fuge de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit de sentinţa dată de Judecătoria Craiova, Adrian Cocoană a făcut recurs, ţinându-se astfel departe de gratii.

Medicul în vârstă de 31 de ani a fost condamnat pe 15 iulie 2010 la patru ani de închisoare cu executare.Avocatul ucigaşului cu Ferrari din Timişoara a făcut a doua zi recurs nemulţumit de pedeapsa  dată de magistrţii Tribunalului Dolj. Ba mai mult Adrian Cocoană a cerut să îi fie înapoiat şi bolidul, cu care l-a ucis pe trotuar pe tânărul Lucian Reja, iar magistraţii au acceptat să îi returneze maşina. Medicul vrea să scape de pedeapsă şi susţine că este nevinovat, deşi a fugit de la locul accidentului, şi-a abandonat victima şi s-a prezentat la poliţie după mai bine de 24 de ore de la eveniment.

image

„Să dea cu maşina într-un pom!“

Mama lui Lucian Reja, tânărul ucis, a declarat că dacă, prin lege i s-a înapoiat maşina, nu are nimic împotrivă. „Copilul meu a murit nevinovat. Să dea cu maşina într-un pom! Eu am rămas cu un gol în suflet, iar el se distrează. Nu are regrete. Eu mi-am pierdut viaţa odată cu fiul meu. Era o mândreţe de băiat, de meserie inginer IT. Ce vină a avut el că se afla pe trotuar, iar Cocoană circula nebuneşte pe străzile din Timişoara?“, a spus cu durere Aurelia Grămescu.

Mama tânărului ucis de Adrian Cocoană

Aurelia Grămescu

„Patru ani este pedeapsă?“

Femeia a făcut recurs la rândul ei, nemulţumită de pedeapsa mică, primită de ucigaşul fiului său. „Nici o mie de ani dacă primea nu era de ajuns pentru mine. Eu nu o să renunţ până nu îl văd la închisoare. Patru ani în spatele gratiilor este pedeapsă ? Nici în privinţa daunelor materiale nu sunt mulţumită, dar asta este. Am primit 16.000 de euro, iar eu am chitanţe care arată negru pe alb că până acum am cheltuit 30.000 de euro.  Pe mine însă, nu mă interesează banii. Eu vreau ca vinovatul să plătească. Avem un nou termen la Craiova în octombrie“, a declarat cu lacrimi în ochi Aurelia Grămescu. Adrian Cocoană l-a omorât pe Lucian Reja pe 18 august 2008, în Timişoara.

image

Medicul conducea cu peste o sută de kilometri la oră. A intrat pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. Ucigaşul cu Ferrari a precizat că în momentul în care instanţa va da un verdict definitiv şi irevocabil în cazul lui, abia atunci va face declaraţii.

Maşina cu care a fost ucis tânărul de 28 de ani

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite