Ucigaşul cu Ferrari află astăzi dacă va fi rejudecat în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Cocoană este acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului
Adrian Cocoană este acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului

Adrian Cocoană a fost condamnat la patru ani de închisoare, după ce, în august 2008, a lovit şi ucis cu Ferrariul său un tânăr în Timișoara, pe Lucian Reja-Peter.

UPADTE, ora 13.50/ Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au amânat pentru data de 24 noiembrie pronunţarea în cazul ucigaşului cu Ferrari.

Ucigaşul cu Ferrari a scăpat bolidul de sub control,  intrat pe trotuar, unde i-a lovit pe Lucian Reja-Peter şi pe prietena sa, Cristina Rohnean. Medicul din Timişoara a plecat de locul accidentului şi şi-a abandonat victimele în mijlocul drumului. Tânărul a decedat la câteva ore din cauza leziunilor suferite.

Adrian Cocoană a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Dosarul a fost strămutat la cererea incupatului la Judecătoria Craiova. În 2010 a fost condamnat la patru ani de închisoare şi obligat să achite despăgubiri în valoare de peste trei milioane de lei părţilor civile.


Ucigaşul cu Ferrari a cerut rejudecarea dosarului, iar astăzi Curtea de Apel din Craiova se va pronunţa în acest caz. Mama băiatului ucis a fost şi ea nemulţumită de pedeapsa primită şi a făcut recurs.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află ce au decis magistraţii în acest caz

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite