Craiova: Ucigaşul cu Ferarri, liber să plece din ţară de o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ucigaşul cu Ferarri, liber să plece din ţară de o lună
Craiova: Ucigaşul cu Ferarri, liber să plece din ţară de o lună

Adrian Iosif Cocoană, timişoreanul care a accidentat mortal, în urmă cu un an, un pieton aflat pe trotuar, este liber să părăsească oraşul de pe 27 iulie.

Deşi judecătorii craioveni au respins azi cererea depusă de Cocoană, prin care acesta solicita ridicarea interdicţiei de părăsire a oraşului, o altă cerere având acelaşi obiect a fost admisă de judecători pe 27 iulie. Practic, magistraţii au respins cererea dezbătută azi pe motiv că a rămas fără obiect. „Completul de judecată a constatat că a rămas fără obiect, după ce, un alt complet a judecat o altă cerere cu acelaşi obiect în data de 27 iulie şi au admis-o. Cererea fusese depusă pe data de 24 iulie. De fapt, bărbatul a depus două cereri cu acelaşi obiect la două complete diferite. În prezent el poată să părăsească localitatea şi ţara”, a spus azi judecătoarea Andreea Tiţoiu, de la Judecătoria Craiova.

Pe 9 octombrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiş l-au trimis în judecată pe Iosif Adrian Cocoană, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă şi pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Cocoană a fost arestat preventiv pe 21 august, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de omor din culpă şi fugă de la locul accidentului, după ce, conducând cu viteză, a scăpat volanul autoturismului Ferrari de sub control şi a accidentat mortal un tânăr aflat pe trotuar, în zona centrală a Timişoarei. Mandatul de arestare a fost apoi prelungit, până la 15 decembrie, când a fost pus în libertate de Tribunalul Dolj.

Citiţi mai multe aici.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite