Craiova: UPDATE / Şi-a măcelărit familia după care s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Şi-a măcelărit familia după care s-a sinucis
Craiova: UPDATE / Şi-a măcelărit familia după care s-a sinucis

Un bărbat de 54 de ani din comuna doljeană Teslui şi-a omorât soţia şi fiul, după care s-a spânzurat.

În această dimineaţă, criminalul, Marin Prioteasa, 54 de ani, a venit acasă şi şi-a înjunghiat soţia, Maria Prioteasa, 45 de ani, în gât şi în inimă în sala casei în care stăteau, după care l-a injunghiat pe unul dintre băieţi, Cătălin, de 24 de ani, care dormea. I-a lăsat într-o baltă de sânge şi s-a dus să se spânzure în casa vecinilor.

Bărbatul a fost găsit de un vecin în momentul în care lui Marin Prioteasa i-a sunat telefonul în buzunar. Vecinul s-a dus la locuinţa unde stătea bărbatul mort, să anunţe soţia, a găsit un adevărat măcel şi a anunţat poliţia.

Am venit de dimineaţă să dau de mâncare la animale, l-am văzut spânzurat şi mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că erau luminile aprinse la el acasă“, a declarat Cristian Mocanu, vecin. Băiatul omorât urma săse căsătorească în curând.

Marin Prioteasa a lăsat un bilet de adio, în care scria să-l îngroape secretarul de la primărie şi din cauza lui a recurs la asemenea fapte. Totodată, bărbatul i-a spus băiatului care a rămas în viaţă, Ion, că fratele său a plecat în Spania. Momentan nu s-a descoperit arma crimei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite