Craiova: Craiovenii de pe Calea Bucureşti îşi rup picioarele pe trotuar UPDATE VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Craiovenii de pe Calea Bucureşti îşi rup picioarele pe trotuar UPDATE VIDEO
Craiova: Craiovenii de pe Calea Bucureşti îşi rup picioarele pe trotuar UPDATE VIDEO

Locuitorii din centrul Craiovei spun că nu-şi mai pot plimba copiii prin faţa blocului, din cauză că se împiedică de resturile de asfalt lipite de iarbă. Din banii publici, o echipă de muncitori a asfaltat mai multe străzi. Locatarii spun că peisajul arată îngrozitor

Constanţa Bundaru, de 55 de ani (foto jos) are trei nepoţei. În fiecare dimineaţă obişnuia să îi scoată la bancă. Spune că i-ar duce şi la teatru, dar că nu are atâţia bani pentru bilete. Aşa că se mulţumeşte să petreacă două ore pe aleile dintre blocuri.

image

 “Îi plimb cu căruciorul. Le face bine ieşirea, că este sănătos”, mărturiseşte craioveanca. De câteva zile tanti Constanţa îşi lasă nepoţeii în casă. “Pe drumuri sunt bucăţi mari de asfalt împrăştiate şi, dacă dau cu roata căruciorului în el, acolo rămâne înţepenit. Acum vin singură la bancă, stau câteva minute de taină, şi plec. E păcat că a fost stricat parcul”, mărturiseşte femeia. Vecinii o susţin. Cei mai mulţi acuză reprezentanţii Primăriei că nu şi-au dat interesul să facă o treabă bună până la capăt.

image


 Dumitru Pârvuleasa, de 65 de ani, (foto sus) spune că s-a săturat ca oamenii de rând să fie bătaia de joc a autorităţilor. “Am fost fericiţi când au văzut că suntem şi noi băgaţi în seamă. Ne-a pierit repede bucuria. Decât aşa lucrare, mai bine lipsă. Sunt alei unde a fost turnat bitum de pricopseală, doar pe jumătate de stradă”, este de părere Dumitru Pârvuleasa. Mioara Razie (18 ani) povesteşte că adeseori, pe înserate, se împiedică de câte un moloz tare ca piatra. “Luminile de la neoane sunt foarte slabe, doar printr-o minune reuşeşti să le eviţi. O dată chiar mi-am julit genunchiul, după ce m-am lovit de o bucată dintr-asta”, ne-a povestit tânăra.  Carmen Licu, purtătoarea de cuvânt de la Primăria Craiova, asigură victimele asfaltării că problemele lor vor lua sfârşit, în perioada următoare. “Săptămâna aceasta se va rezolva situaţia, o echipă special se va deplasa la acel loc să ridice bucăţile de asfalt”, a declarat Carmen Licu.

   

image
image
image

Oamenii sunt convinşi că promisiunile celor de la primărie sunt vorbe goale. “Ne-am pierdut demult încrederea în ei. Nu ne mai duc de nas”, ne-a spus Mioara Razie.

VEZI VIDEO CU RIVERANII CARE AU PROBLEME DIN CAUZA NEGLIJENŢEI MUNCITORILOR








Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite