Craiova: UPDATE / Trică este la negocieri cu Universitatea (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Trică este la negocieri cu Universitatea (SONDAJ)
Craiova: UPDATE / Trică este la negocieri cu Universitatea (SONDAJ)

Mijlocaşul Eugen Trică se află deja în biroul patronului Adrian Mititelu pentru a discuta revenirea sa la Ştiinţa. Din câte se pare, părţile vor ajunge repede la o înţelegere.

Mijlocaşul de 33 de ani este dispus să semneze un contract cu Universitatea Craiova, club la care s-a consacrat şi la care vrea să-şi încheie cariera. 

Mititelu a fentat presa, punându-i pe jurnaliştii prezenţi la club pe o pistă falsă, aceştia ratând momentul în care Trică a intrat la negocieri. La puţin timp, la club şi-a făcut apariţia şi directorul economic al Universităţii cu un teanc de acte, semn că părţile au ajuns la un numitor comun.

Ora 15.00: „În cinci minute semnează contractul şi vă arăt că îl scot pe Trică din club fără să-l vedeţi“, s-a adresat Mititelu ziariştilor prezenţi în faţa clubului.

Chiar dacă e mai rău de gură, oriunde a fost Trică a avut un rol pozitiv. Să vedem dacă e dispus să vină la Craiova. Nu a trădat Universitatea cum au făcut-o alţii. Aici a crescut. Ar fi frumos să îşi încheie cariera acolo unde a început-o. Noi avem doi jucători cu experienţă la Universitatea Craiova - unul este Dorel Stoica şi celălalt Florin Şoavă. Restul au 22, 21, 20 de ani. Eugen Trică are un atu, este craiovean, are experienţă, este un element pozitiv în vestiarul echipei. Chiar dacă are 33 de ani, eu cred că mai poate juca un an sau doi“, este de părere Mititelu.

Universitatea Craiova este prima mea opţiune. O să discut cu Adrian Mititelu despre contract, dar nu cred că va fi nicio problemă. Sunt şanse mari să evoluez din nou pentru echipa care m-a lansat“, a spus aseară Eugen Trică.

Rămâneţi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla rezultatul negocierilor dintre Adrian Mititelu şi Eugen Trică.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite