Craiova: UPDATE / Trică va semna azi contractul cu Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Trică va semna azi contractul cu Ştiinţa
Craiova: UPDATE / Trică va semna azi contractul cu Ştiinţa

Fostul mijlocaş al lui CFR Cluj, Eugen Trică, a sistat negocierile cu Marin Condescu, să se transfere la Pandurii Târgu-Jiu, iar mâine dimineaţă va veni la Craiova să negocieze cu Adrian Mititelu.

Eugen Trică a recunoscut că va veni în Bănie să discute despre o posibilă revenire la Ştiinţa. „Vin la Craiova. Mâine mă duc să discut cu Adrian Mititelu, dar nu cred că vor fi probleme. Transferul meu la Universitatea nu are legătură cu o eventuală venire a lui Piţurcă. Pe Daniel Mogoşanu nu îl ştiu ca antrenor, dar am auzit că este bun. În acest moment, Craiova este prioritatea mea numărul unu! Vin la Universitatea, nu se pune problema de bani. Cred că voi fi primit bine de suporterii olteni, nu vă de ce să nu fie aşa“, a declarat astăzi Eugen Trică.

Încheierea negocierilor cu Pandurii a fost confirmată şi de managerul general al gorjenilor. „Ne-am întâlnit, am discutat şi cu preşedintele Condescu şi a picat transferul la Pandurii. Trică a ales oferta Craiovei, care este mai consistentă“, a spus Temelescu. Astfel, dacă transferul lui Trică se va concretiza ar fi un prim pas pentru ca Victor Piţurcă să accepte oferta lui Adrian Mititelu de a antrena Ştiinţa. Cel mai probabil, mâine după-amiază, Trică şi Mititelu vor bate palma şi Ştiinţa va avea un mijlocaş cu experienţă de care avea mare nevoie. „Trică este un fotbalist adevărat, un oltean adevărat. E un jucător cu experienţă, un lider adevărat. Eu am fost invidios că el a reuşit să ducă un titlu la Cluj. Chiar dacă are gura mare, e un jucător valoros şi a avut un rol important în câştigarea titlului de CFR“, a spus Adrian Mititelu la DigiSport.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite