Craiova: UPDATE / Mititelu admite că sunt şanse mici ca Piţurcă să vină la Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Mititelu admite că sunt şanse mici ca Piţurcă să vină la Ştiinţa
Craiova: UPDATE / Mititelu admite că sunt şanse mici ca Piţurcă să vină la Ştiinţa

Negocierile dintre Adrian Mititelu şi fostul selecţioner s-au încheiat. Acum, patronul Universităţii aşteaptă să vadă dacă Piţurcă va accepta sau nu oferta sa. În această seară, patronul Universităţii a recunoscut că Piţurcă este departe de Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu a a spus astăzi la sport.ro că victor Piţurcă amână să dea un răspuns dacă acceptă sau nu să antreneze Universitatea. „Până la meciul cu Gloria Bistriţa, Victor Piţurcă ne va da un răspuns. El agreează varianta, dar are şi el nişte lucruri de rezolvat. Situaţia este departe de rezolvare. Vă spun sincer, Piţurcă e încă departe de Craiova. Nu cred că l-a pus pe gânduri prestaţia de la Braşov, a fost un accident, nu asta este faţa reală a Universităţii Craiova. O să-l mai las o zi, două să se gândească. Are şi el rezervele lui. Îmi doresc să vină, dar nu-mi place să cerşesc la nimeni nimic. Nu am vrut să pară rugăminţi făcute doar din partea unora, am lăsat mereu uşa deschisă şi aşteptăm să vedem ce decizie va lua“, a declarat Mititelu.

Concret, finanţatorul oltean a recunoscut că şi-a pierdut încrederea într-un răspuns din partea fostului selecţioner: „Venirea la Craiova este în proporţie de sub 50%, în ultimul timp l-am simţit mai rece. Echipa asta cu sau fără Piţurcă, va termina în primele trei locuri, vă dau cuvântul meu.“

Ieri

Există tratative de aproximativ trei săptămâni şi în aceste zile se va lua o decizie. După ultimele zvonuri se pare că fostul selecţioner al României nu mai este tentat să revină la Ştiinţa. Finanţatorul oltean a intervenit aseară, în direct, la Radio Oltenia Craiova, unde a explicat startul slab de sezon al jucătorilor craioveni. Cum era de aşteptat, s-a vorbit şi despre stadiul tratativelor cu Victor Piţurcă.

„Se prelungesc discuţiile cu Piţurcă. Nu pot să mă pronunţ. N-ar fi corect să spun că e albă sau e neagră. Nu pot zice nimic deocamdată“, a spus Adrian Mititelu. Nici Victor Piţurcă nu a divulgat prea multe despre venirea sa la Universitatea Craiova. „Nu cred că e important ce am discutat până acum cu Adrian Mititelu. Ce pot să spun e că încă nu am luat nicio decizie“, a precizat Piţurcă.

Florin Costea s-a întors la prima echipă

Pe de altă parte, Adrian Mititelu a lămurit problema lui Florin Costea, acesta revenind astăzi la antrenamentele primei echipe. „Aţi văzut poziţia oficială a clubului în cazul Costea. Dincolo de punctul oficial nu pot comenta nimic. Fiecare poate să zică şi să creadă ce vrea. Costea e un jucător în care am investit mult, pe care îl apreciem şi de la care aşteptăm mult. Dintotdeauna i-am acordat un statut special, la fel o facem şi acum“, a confirmat Mititelu.

Nu a dispărut optimismul

În final, patronul Universităţii a explicat motivele formei mai slabe a jucătorilor şi a asigurat suporterii că la meciul de sâmbătă cu Gloria Bistriţa vor vedea o altă faţă a echipei. „La Braşov parcă s-a repetat clişeul de anul trecut. Impresiile au fost dezamăgitoare, important e că avem diagnosticul corect. Îl ştim. Echipa traversează o perioadă de oboseală pe care mi-am asumat-o în vară. La partida de la Braşov am atins minimum posibil, mai rău nu poate fi. La meciul cu Gloria ne dorim ca echipa să arate altfel. Suporterii să dea dovadă de răbdare şi să aibă încredere în continuare. De la meciul cu Gloria vom începe urcuşul. Vom avea un tur pozitiv, cu o clasare în partea de sus. Nu spun asta pentru a calma spiritele, veţi vedea că timpul îmi va da dreptate“, a încheiat Mititelu.

Mititelu dezminte zvonurile apărute

Adrian Mititelu a intrat aseară telefonic în direct la 3TV pentru a lămuri situaţia în care se află Universitatea Craiova. „Nu există niciun fel de restanţe pentru niciun jucător, nici măcar pentru Florin Costea. Să ştiţi că este mai multă ordine şi disciplină decât pe timpul în care Nicolo Napoli era antrenor. În ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare, este o atmosferă bună în cadrul lotului şi jucătorii simt că pot reveni pe primele locuri“, a punctat patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite