Craiova: UPDATE / Decizia ISJ Dolj este necunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Decizia ISJ Dolj este necunoscută
Craiova: UPDATE / Decizia ISJ Dolj este necunoscută

Inspectorul şcolar general Dolj, Lelioara Nicola, a anunţat că, la ora 16.00, se va întruni Consiliul de Administraţie pentru a analiza ceea ce s-a întâmplat la protestul elevilor Liceului Teoretic „Henri Coandă“, petrecut pe 17 septembrie. Din păcate, Lelioara Nicola nu a putut fi contactată, un răspuns urmând să îl avem mâine dimineaţă. 

Mai citiţi:

Citeşte cum au fost opriţi
elevii în ziua a doua de proteste.

Vezi cum au protestat ieri elevii de la Liceul Teoretic „Henri Coandă“.

Lelioara Nicola a declarat că, până la ora şedinţei, consiliul va avea toate probele pentru a da un verdict. „Vom analiza situaţia care a fost la liceul Henri Coandă. Vom ţine cont de ceea ce spune poliţia, de nemulţumirile celor de la Liceul Ion Mincu şi de declaraţiile persoanelor direct implicate“, a spus inspectorul şcolar general.

Fostul director al Liceului Teroretic Henri Coandă a reacţIonat, considerând că singurii sancţionaţi ar trebui să fie inspectorul Octavian Gavrilă şi liderul de sindicat, Constantin Lungulescu. „Elevii nu au făcut altceva decât să susţină conducerea şcolii după terminarea orelor. Ar trebui sancţionaţi Luntulescu şi Gavrilă că au intrat abuziv în şcoală. Şi ieri elevii au vrut să protesteze, dar au fost ameninţaţi de profesori şi de poliţie să se ducă în clase“, a declarat Mihai Dragu.

Remember:
Elevii Liceului Teoretic „Henri Coandă“ au protestat spontan pe 17 septembrie din dorinţa ca fostul director, Mihai Dragu, să revină la conducerea instituţiei. Aceştia au fost nemulţumiţi de faptul că Dragu a fost înlocuit cu Aurora Simon. În momentul sosirii directorului interimar în liceu sa izbucnit un protest pro-Dragu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite