Craiova: UPDATE / Geolgău dezminte că ar avea probleme familiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Geolgău dezminte că ar avea probleme familiale
Craiova: UPDATE / Geolgău dezminte că ar avea probleme familiale

Directorul sportiv al clubului Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, a demisionat la sfârşitul săptămânii trecute.

Cu mai puţin de o săptămână înainte de partida cu Dinamo, patronul Adrian Mititelu a rămas fără unul dintre directorii sportivi.

„Am auzit şi eu ce s-a spus, că aş fi avut probleme familiare, dar din fericire nu e nimic de genul ăsta, Doamne fereşte. Adevărul este că plec pentru trei săptămâni din ţară şi nu ştiu ce se va întâmpla după aceste trei săptămâni şi nu am vrut să încurc oamenii. Nu a fost vorba de nicio dispută cu cineva, pur şi simplu nu am vrut să creez probleme, pentru că începe şi campionatul“, a declarat Gheorghiţă Geolgău pentru Prosport.

Gheorghiţă Geolgău fusese numit în funcţie în urmă cu aproximativ o lună. Directorul executiv al Universităiţi Craiova a declarat că fostul director executiv al clubului a motivat că are probleme familiale.

„M-a sunat sâmbătă, pe la 11.30, şi mi-a spus că din cauza unor probleme familiale nu mai poate să continue. Ştiu că a mers şi a avut o discuţie cu Adrian Mititelu. Sperăm să nu fie ceva grav şi dacă va avea probleme îl vom ajuta“, a spus Dan Stălinescu.
În afară de Geolgău, Marian Dinu a plecat în urmă cu o săptămână, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu managerul general Ilie Balaci, care va antrena în ţările arabe.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite