Craiova: UPDATE / Corneliu Stroe îi dă dreptate lui Gângioveanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Corneliu Stroe îi dă dreptate lui Gângioveanu
Craiova: UPDATE / Corneliu Stroe îi dă dreptate lui Gângioveanu

Preşedintele de onoare al Universităţii Craiova, Corneliu Andrei Stroe este convins că o posibilă sosire a lui Piţurcă la Universitatea ar fi benefică.

În aceste zile, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi Victor Piţurcă poartă ultimele negocieri pentru semnarea contractului. „Alb-albaştrii“ au avut un parcurs sub aşteptări în acest debut de sezon şi se încearcă un şoc la echipă. „Este nevoie de un reviriment. Craiova nu se află într-o situaţie prea gravă. Dacă acumula cu două puncte mai mult puteam spune că e în grafic. Să nu uităm că suntem la doar patru puncte de primul loc“, a declarat în această dimineaţă, preşedintele de onoare al Universităţii Craiova, Corneliu Andrei Stroe.

Deşi se află în cadrul clubului Ştiinţei, acesta nu cunoaşte în ce stadiu se află discuţiile dintre Piţurcă şi Mititelu. „Nu am avut vreo discuţie cu Adrian Mititelu şi nu pot să vă spun dacă Victor Piţurcă va veni sau nu la Craiova. Cert este că ar fi o schimbare benefică. Probabil mai sunt anumite probleme legate de contract. Să nu uităm că Piţurcă este un antrenor cu nume şi firma costă. Sunt convins că se poate impune mult mai bine decât alţii“, a comentat Corneliu Stroe.

Stroe îi dă dreptate lui Gângioveanu

Preşedintele de onoare al clubului oltean a analizat situaţia fotbaliştilor ce au plecat de la Ştiinţa, afirmând că s-a greşit prin îndepărtarea lui Cosmin Gângioveanu. „Nu cred că Bornescu este o pieredere pentru Craiova, mai ales că Silviu Lung jr. a avut o prestaţie bună. Îmi pare rău de Gângioveanu. Este un jucător talentat şi cred că băiatul a avut dreptate când a vrut să susţină examenul de bacalaureat. Să nu uităm că şansa a doua ar fi dat-o acum, când începea campionatului. Lipsa lui Gângioveanu se simte în jocul echipei“, a încheiat Stroe.

Revenenind la posibila venire a lui Piţurcă la Ştiinţa, 83 la sută dintre fani au votat pe site-ul craiova.adevarul.ro că şi-ar dori ca fostul selecţioner să fie noul tehnician al Universitatăţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite