Craiova: UPDATE / Fetiţă de 9 ani, violată de verişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Fetiţă de 9 ani, violată de verişor
Craiova: UPDATE / Fetiţă de 9 ani, violată de verişor

Fata le-a spus medicilor că a fost violată de tatăl său vitreg, fiind ţinută de mama ei, dar poliţiştii au descoperit că vărul ei, în vârstă de 16 ani, a fost autorul incestului. CITEŞTE ŞI DRAMA UNEI FETIŢE DE 13 ANI VIOLATĂ DE TATĂL PRIETENEI

În urmă cu trei zile, o fetiţă de 9 ani, din satul Foişor, comuna Drănic (Dolj) a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, fiind victima unui viol. Cadrele medicale au spus că fata era neîngrijită şi traumatizată de ceea ce i s-a întâmplat. „Starea ei este bună. I-au fost suturate cele două plăgi. Probabil că luni va fi externată. Fetiţa a fost adusă în stare de şoc şi a spus că a fost dezvirginată cu un ştiulete de tatăl ei vitreg, fiind ţinută de mama sa“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Mariana Trică.

Oamenii legii au însă o altă variantă. „În urma cercetărilor, poliţiştii doljeni au descoperit că vărul ei, în vârstă de 16 ani, a săvârşit fapta. Pe numele său s-a emis mandat de arestare pentru 29 de zile, tânărul recunoscându-şi vina“, a precizat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Tânărul locuia singur

Psihologul Alina Cojocaru a explicat de ce fetiţa ar fi dat o declaraţie falsă: „Având în vedere vârsta fragedă, copilul se
poate simţi vinovat şi încearcă să coalizeze cu persoana vinovată“.

Băiatul provenea dintr-o familie dezorganizată. Locuia singur în satul Foişor, întrucât mama lui era plecată în Italia, iar tatăl murise. Părinţii fetei nu s-au deplasat în Craiova să-şi vadă fata din cauza lipsei banilor. „Nu ştim prea mult din ce s-a întâmplat. Fata s-a dus la sora ei (n.r. – sora concubinei), la vale. M-am dus după ea, dar mi-a spus că e plecată la Jiu. A venit poliţia a doua zi şi m-a întrebat unde e fata şi le-am spus că e la Teasc, la mătuşa ei. Atunci am aflat totul. Cred că a spus că eu am violat-o pentru că a fost ameninţată de vărul ei“, a mărturisit tatăl vitreg al fetiţiei, Florin Manolache.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite