Craiova: UPDATE / Şeful fotbalului doljean neagă faptul că a fost căutat de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Şeful fotbalului doljean neagă faptul că a fost căutat de DNA
Craiova: UPDATE / Şeful fotbalului doljean neagă faptul că a fost căutat de DNA

Şeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Dolj este acuzat de părinţii mai multor copii de şantaj şi mită.

Nicu Neagoe a fost vizitat în această după–amiază de poliţiştii craioveni la sediul AJF de pe strada Gheorghe Doja şi invitat la audieri. Motivul: mai multe plângeri depuse de părinţii unor copii legitimaţi la clubul SC Barcelona Craiova împotriva acestuia în calitate de preşedinte al respectivului club.

Părinţii îl acuză pe Neagoe de şantaj şi luare de mită. Ei susţin că acesta ar fi cerut diverse sume pentru a le da copiilor transferul la alte echipe de fotbal.


Potrivit reprezentanţilor DNA Craiova, împotriva lui Nicu Neagoe nu a fost începută urmărirea penală. "Din câte ştiu, nu a fost începută urmărirea penală, ci se fac doar nişte verificări prealabile în acest caz", a precizat procuror -şef al Serviciului DNA Craiova, Cristina Scarlat.

Nicu Neagoe neagă aceste acuzaţii. "E o prostie, o invenţie şi-o diversiune. Sunt sătul de astfel de mojicii, de la 1 ianuarie încoa. Copiii sunt în regulă, joacă fotbal şi sunt bine", a declarat Neagoe.

Acesta a explicat ce s-a întâmplat la sediul AJF: „A venit un poliţist de la Rutieră la sediul AJF pentru că avea nevoie de o minge. I-am dat-o şi asta a fost tot. Este exclus să fiu anchetat. Eu sunt în drum spre Poiana Mare, mă duc la ţară cu soţia“, a spus şeful fotbalului doljean.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite