Craiova: UPDATE / O elevă a Colegiului Buzeşti a fost depistată cu gripă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii de clasă ai Georgianei F., dintr-a VIII - a C, vor sta acasă o săptămână.

Zamfirică Petrescu, directorul Colegiului Naţional Fraţii Buzeşti, spune că eleva a participat la un concurs de tenis de masă la Giurgiu, spre sfârşitul săptămânii trecute. De când a făcut temperatură, eleva nu s-a prezentat la şcoală.  

„Duminică, părinţii au observat că fata avea temperatură, după care au dus-o la Spitalul de Boli Infecţioase. Luni  s-a constatat, în urma consultaţiilor de specialitate, că are pneumonie. I-au fost recoltate analize, iar aseară, în jurul orei 17.00, a venit şi rezultatul, care este pozitiv“, a declarat directorul.

Antrenorul Georgianei F. a declarat că sportiva nu a fost la antrenamente săptămâna trecută, dar nu a invocat probleme medicale. „Am luat-o la concursul de la Giurgiu pentru că era important, dar ea nu se pregătise în săptămâna premergătoare competiţiei. Nu am văzut nicio simptomă că ar fi bolnavă. Sâmbătă a fost la concurs, iar duminică a avut febră mare. Eu cred că virusul l-a luat înainte de concurs. Am anunţat părinţii celorlalţi copii pentru a fi atenţi. Nu vreau să se producă panică şi de aceea vreau ca activitatea să o desfăşurăm normal“, a spus Cătălin Georgescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite