Craiova: UPDATE / Câmp de luptă la Terpeziţa: un poliţist bătut şi un localnic împuşcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: UPDATE / Câmp de luptă la Terpeziţa: un poliţist bătut şi un localnic împuşcat
Craiova: UPDATE / Câmp de luptă la Terpeziţa: un poliţist bătut şi un localnic împuşcat

Şeful de post din localitatea doljeană Terpeziţa a fost bătut cu furci şi topoare de trei tineri. Scandalul a pornit din cauza unei fete, pe care Costinel Purcaru o dorea de soţie.

Costinel Purcaru a venit pus pe scandal, luni seară, împreună cu doi prieteni la sediul  de poliţiei din comuna Terpeziţa, unde se afla fosta sa soţie, care îl acuza de răpire. Când a văzut că aceasta nu vrea să se întoarcă la el, a pus mâna pe o furcă şi sărit la bătaie. Şeful de post, Răzvan Caşin, a scos pistolul şi a tras un foc de armă, rănindu-l la picior pe agresor.

„Cei trei tineri sunt cercetaţi în momentul de faţă. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Se vor face verificări şi în cazul poliţistului pentru a se stabili dacă a folosit corect arma din dotare“, a spus comisarul Gheorghe Sandu, şeful Biroului Poliţiei Rurale din Craiova.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/iulie/imagini dana sectie politie.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Nu renunţă la prima dragoste

Costinel Purcaru, bărbatul împuşcat, în vârstă de 26 de ani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Craiova, unde a primit îngrijiri medicale. Rana a fost una minoră, iar în momentul de faţă se află în afara oricărui pericol. Costinel a spus că nu va renunţa la Dana, ea este prima sa iubire. „O să fac tot posibilul să o conving să se întoarcă la mine“, a declarat acesta. Prietenii săi, Nelu Dobrescu, de 25 de ani, şi Marius Stoican, de 31 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti.

Dana Ciungu, de 24 de ani, a povestit  că fostul soţ o hărţuieşte de când s-au despărţit, de mai bine de patru ani. „Am venit la părinţii mei în vizită, iar agresorul a aflat. Împreună cu alţi doi bărbaţi au venit la poartă şi m-au răpit. M-a dus acasă la el, deşi el este căsătorit cu o altă femeie, în momentul de faţă. Mă urmăreşte, îmi spune că mă omoară dacă nu mă întorc la el , iar de fiecare dată când ne vedem iese cu scandal“, a spus tânăra.

Şi-a bătut şi mama

Mama lui Costinel a avut şi ea de suferit de pe urma incidentului. Văzând că nu este de acord cu relaţia cu Dana, fiul a lovit-o şi a doborât-o la pământ. „Ce să fac mamă, este copilul meu. Sper ca să nu îl aresteze. A făcut o pasiune pentru Dana, deşi el este căsătorit“, a declarat femeia.

Amicii agresorului au declarat că nu ştiu nimic despre incident şi că s-au trezit luaţi pe sus de poliţişti. Cei trei au primit mandate de arestare preventivă pentru 24 de ore.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi cei trei riscă să îşi petreacă ani buni în spatele gratiilor, fiind acuzaţi de lipsire de libertate şi lovire.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/iulie/sincron_politist_2-24412b5f7-a07bee159.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite