Craiova: Crima satanistă din Rovine: Trupul tinerei ucise a fost adus în satul natal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al femeii ucise a fost adus astăzi la casa natală din satul Buzduc, Dolj.

Citeşte şi:
Craiova: Crima satanistă din Rovine- Ucigaşul delira şi nu îşi mai luase pastilele împotriva cancerului de câteva zile
Craiova: (UPDATE)Crima satanistă din Rovine -Primele declaraţii ale ucigaşului: "Trebuia să scot demonii din ea!"

Şocaţi, localnicilor nu le venea să creadă că Floricica, aşa cum era strigată de mică, era adusă într-un sicriu. Ţiptele rudelor au strâns tot sătucul în faţa modestei locuinţe a părinţilor tinerei.

Mama vitregă a Florentinei Mihai şi-a amintit printre lacrimi ultimele cuvinte pe care fata a apucat să i le spună la telefon în urmă cu o săptămână.

“Am vorbit la telefon. Am întrebat-o ce face Nicu şi mi-a spus: „Mami, ai grijă de tine că Nicu e rău, rău. De când s-a operat nu se mai simte bine“. Nu-mi vine să cred ca ajuns o bestie din omul pe care îl ştiam noi“.

Înmormântarea tinerei va avea loc miercuri, în astul Buzduc, comuna Drăgoteşti.

Nicuşor Palici, de 37 de ani, din Craiova, patronul unui local, şi-a ucis ieri logodnica, Florina Mihai, de 35 de ani, prin ştrangulare. El i-a aplicat apoi mai multe lovituri cu o foarfecă în inimă după care, a pus-o într-un sicriu şi a dus-o în barul pe care îl administrau împreună.

Anchetatorii au stabilit că tânărul a fost ajutat de doi prieteni să transporte trupul neînsufleţit la bar cu o dubiţă. Cu sicriul logodnicei pe masă tânărul a dat de băut celor din local şi apoi le-a spus că vrea să fie omorât. Cei doi locuiau într-un apartament din centrul Craiovei, de aproape şase ani. Apropiaţii spun că tânărul era marcat de faptul că, în urmă cu puţin timp aflase, că suferă de cancer.


Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite