Craiova: Mititelu: „Trică ar fi venit şi pentru 1.000 de euro“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu: „Trică ar fi venit şi pentru 1.000 de euro“
Craiova: Mititelu: „Trică ar fi venit şi pentru 1.000 de euro“

Preşedintele Universităţii Craiova a precizat că negocierile cu Eugen Trică au decurs repede şi pentru că mijlocaşul de 33 de ani nu a avut pretenţii financiare.

Mititelu suţine că Trică ar fi revenit la Ştiinţa şi pentru 1.000 de euro. „Se întoarce un fiu risipitor. A fost plecat în lume să-şi facă un rost şi acum a revenit acasă. Nu a avut pretenţii financiare, a spus că pentru Craiova vine şi pe 1.000 de euro. Cred că va rămâne în cadrul clubului după ce se va retrage. Este legat foarte mult de Craiova. Trică nu intră în categoria acelor «vagoane» care au plecat de aici“, a afirmat Adrian Mititelu.

Acesta susţine că Eugen Trică nu poate evolua decât 45 de minute la cel mai înalt nivel. „Trică nu va juca în meciul cu Gloria Bistriţa pentru că este suspendat, dar important e să joace în celelalte partide. Nu este un fotbalist de 90 de minute, dar are valoare şi mai poate juca 45 de minute la un nivel foarte bun“, a adăugat Mititelu, care susţine că la Universitatea nu va mai sosi alt jucător.

Patronul oltean nu a dorit să spună însă mai multe despre posibila venire şi a lui Victor Piţurcă la Universitatea: „Am vorbit cu Piţurcă, dar nu pot spune acum mai multe, mă interesează mai mult meciul cu Bistriţa. Dacă Trică a făcut două ore de la Bucureşti la Craiova, nu ştiu cât va face Piţurcă“.

Eugen Trică: „Nu intru în discuţii cu privire la Victor Piţurcă. Eu l-am avut nouă ani antrenor. Toată Oltenia îl aşteaptă, dar sunt discuţii care îl privesc pe domnul Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite