Craiova: Traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În intersecţiile principale s-au creat ambuteiaje
În intersecţiile principale s-au creat ambuteiaje

Prima ninsoarea sănătoasă din iarna aceasta s-a aşternut pe străzile Băniei azi-noapte.  Directorul Salubrităţii spune că utilajele închiriate de municipalitate au împrăştiat clorură de calciu şi sare cu nisip încă de la ora 2.

„Utilajele au ieşit pe străzi azi-noapte. Am procedat conform planului de deszăpezire împăştiind clorură de calciu şi nisip cu sare. S-a acţionat pe toate arterele din Bănie“, a declarat Sorin Ciobanu, directorul Serviciului de Salubritate, responsabil cu acţiunea de deszăpezire.

În acest moment, traficul se desfăşoară cu dificultate în Craiova din pricina zăpezii care continuă să se aşterne pe străzi. „Dacă ninsoarea va continua vom acţiona conform procedurii îndepărtând zăpada cu ajutorul utilajelor pe care le avem la dispoziţie“, a mai spus Sorin Ciobanu.

Acţiunea de deszăpezire a Băniei costă iarna aceasta 46 de miliarde lei vechi, o bună parte din bani fiind cheltuiţi pentru închirierea a 58 de utilaje de la firma Delta ACM 93. Per total, la acţiune vor participa 96 de utilaje, dintre care 38 ale Salubrităţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite