Craiova: Dragoş Tiugan, frate de magistrat, în arest pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Tiugan, fiul medicului Alexandru Tiugan a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Curtea de Apel Craiova a admis ieri recursul procurorilor DIICOT Craiova, formulat în cazul grupului cercetat pentru infracţiuni cu carduri bancare.

Ofiţerii BCCO Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT şi cu sprijinul SRI au desfăşurat pe data de 27 mai o amplă acţiune pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în fraude cu cărţi de credit şi format din mai multe persoane din Craiova, Bucureşti, Slatina şi Caracal. Deşi procurorii au făcut 13 propuneri de arestare preventivă, Tribunalul Dolj a dispus arestare pentru 29 de zile a doar opt dintre inculpaţi. Dragoş Radu Tiugan şi Doru Stan au fost obligaţi de instanţă să nu părăsească localitatea timp de 30 de zile. Ieri, Curtea de Apel Craiova a admis recursul procurorilor DIICOT Craiova, eliberând un mandat de arestare de 29 de zile pe numele lui Dragoş Tiugan.

Toţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, acces fără drept la un sistem informatic, punerea la dispoziţie fără drept a unor date informatice, deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică şi falsificarea unor instrumente de plată electronică şi punerea în circulaţie de instrumente de plată

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite