Craiova: Gazonul din Parcul Tineretului a ieşit „şifonat” după spectacolul de aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gazonul din Parcul Tineretului a ieşit „şifonat” după spectacolul de aseară
Craiova: Gazonul din Parcul Tineretului a ieşit „şifonat” după spectacolul de aseară

Zecile de mii de oameni care au venit aseară la inaugurarea Parcului Tineretului au călcat în picioare gazonul proaspăt pus de municipalitate.

La intrarea în Parcul din Luncă reamenajat cu şase milioane de euro de Primărie gazonul şi florile plantate cu doar câteva zile înainte de evenimentul de ieri arată ca după o luptă. Din cauza îmbulzelii create aseară la inaugurarea parcului şi, în special, la venirea preşedintelui Traian Băsescu, oamenii au fost nevoiţi să calce iarba, care s-a umplut rapid de nămol. Nici florile nu au scăpat de asediul craiovenilor care s-au bulucit să-l vadă pe preşedinte. Astăzi, florile din câteva ronduri de la intrarea în Parc arătau cam „şifonate”. "Am măturat numai chiştoace de ţigări, peturi, ambalaje de ciocolate. De la ora cinci ne chinuim să strângem resturile menajere. Am fost două echipe a câte 12 persoane, şi până la ora 13.00 am tot încercat să curăţim zona. Pubelele au fost arhipline, gunoaiele au fost împrăştiate pe de-a rândul", a afirmat Florin Martin (foto stânga jos), angajat la Salubritate.

 
Nici la capitolul curăţenie, craiovenii nu au motive de laudă. După petrecerea de aseară, lucrătorii Salubrităţii au ridicat din Parc peste opt tone de gunoi lăsat în urmă de locuitorii oraşului care au venit la inaugurarea Parcului. Oamenii spun că încă mai avem de învăţat la capitolul "ordine". "S-au aruncat tot felul de murdării, de abia mai aveai pe unde călca cu picioarele. Nu avem destulă educaţie, trebuie să mai treacă timp până ajungem nişte persoane civilizate", ne-a spus Marin Rădiţă (48 de ani), taximetrist (foto jos).

image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite